PERMANENT FETTFJERNING

Det finnes utallige problem områder som vi ikke alltid klarer slanke/trene vekk. noen fettceller er rett og slett vanskeligere andre- og til sjenanse for de som sliter med disse uønskede “fettlommene“!

Trenger du en ekstra drahjelp til fettfjerning- uten kirurgisk inngrep?

Anbefaler vi:

Mesoterapi

Mesoterapi for å behandle cellulitter og/eller lokalisert fett. Bidrar til å:

- Emulgere fettdepoter

- Stimulere lipolytiske kjede struktur

- Former kroppskonturen

 

 

Kavitasjon med Cavi Lipo

Hva er Cavi-Lipo?

Cavi-Lipo er en av markedets mest avanserte og effektive ultralydsystemer som bruker kavitasjon til å bryte ned fettceller. Apparatet brukes til permanent fjerning av fettceller samt til behandling av ansikt og hals. Cavi-Lipo brukes også til å redusere cellulitter og stramme opp slapp hud.

Ultralyd med kavitasjonseffekt er det nyeste innen slankebehandling. Cavi-Lipo virker på alt underhudsfett, og hele kroppen kan behandles på en rask, sikker og effektiv måte. Cavi-Lipo arbeider med ultralyd på ca. 25 KHz og behandlingen foregår ved at en patentert sonde føres langsomt over de aktuelle områdene. Det unike ved fokus-sonden på Cavi-Lipo apparatet er at ultralydbølgene krysser hverandre slik at det oppstår en interferens som forsterker virkningen. Behandlingen stimulerer også lymfesystemet, noe som hjelper kroppen med å skille ut de giftstoffene som ofte ligger lagret i fettcellene.

Behandlingen er helt smertefri og krever ingen bedøvelse, inngrep eller lignende. Det eneste du kjenner er en svak varme når sonden beveges mot huden din. Du kan straks gå tilbake til dine vanlige gjøremål etter behandlingen.

Fettcellene er borte for godt

Denne metoden fjerner fett uten bruk av kirurgiske inngrep. Resultatene kan i mange tilfeller likevel sammenlignes med det man oppnår ved vanlig fettsuging og kirurgi. Metoden som benyttes kalles kavitasjon og forklares i avsnittet under. Fettcellene som ødelegges og fjernes under behandlingen er borte for godt, noe som gjør at du også vil ha litt vanskeligere for å legge på deg igjen på samme sted senere.

Hva er kavitasjon?

Kavitasjon er en reaksjon mellom væsker og lavfrekvente ultralydbølger. Kavitasjonen som Cavi-Lipo benytter har en frekvens som kun påvirker fettceller. Ved bruk av lavfrekvente ultralydbølger med høy intensitet vil små vakuumbobler dannes i vevsvæsken på en kontrollert måte. Disse boblene vil implodere slik at cellemembranen oppløses og det oppsamlede fettet frigjøres uten å skade tilgrensende vev. Denne innovative metoden fjerner vanskelig fett som man ikke alltid klarer å bli kvitt med dietter eller trening. Fettcellene omdannes til væske som kroppen kvitter seg med gjennom lymfesystemet og vanlig forbrenning. Kroppens øvrige celler påvirkes ikke.

Mesoterapi 
Pris Fra:

3000,-

4600,-

Cavi Lipo ( 40 minutter) 
Pris : 1600,-