PLASMA PEN

Accor Plasma-Pen er en innovativ, liten maskin, som lager små micro-punkt gjennom kontrollert plasma energi som gjør at huden krymper umiddelbart og stimulerer til økt kollagen produksjon, effekten sees omgående!

Accor Plasma-Pen utfører ikke-kirurgiske behandlinger, raskt og smertefritt uten å penetrere i huden, ingen blødninger, ingen kutting og minimal nedetid.

Man får en tynn skorpe (prikker fra pennen) som følge av behandlingen, dog ingen blødning. Disse prikkene vil falle av etter 7 dager.

Hvorfor Accor Plasma-Pen?

Accor Plasma-Pen er tyskprodusert, har CE godkjenning og er eneste plasma penn som har VDE godkjenning i tillegg. Bruken krever utdannelse fra godkjente terapeuter med medisinsk bakgrunn. Accor gir deg som klient en trygghet på at din behandling følger nødvendige retningslinjer og gir topp resultat.

Accor Plasma-Pen er lavfrekvent og skader ikke huden på lik linje med høyfrekvente plasma penner av sorten mange klinikker fortsatter bruker i dag.

Hvorfor gjøre dette hos oss på Artimis Beauty?

Behandlingene våre utføres av en høyt kvalifisert terapeut med god kompetanse. Hun er sertifisert på internasjonalt nivå, og bruker forskjellige metoder for å lage et unikt program skreddersydd til huden som trenger behandling

Med en slik behandling reduseres:

Fine linjer

Nasal labial fold

Røykeringer

Marionette-linjer

Smilerynker/Kråketær

Slapp hud på hals og kalkun-hals

Slappe øyelokk

Mamma-mager

Løs hud på hender

Grevinne-heng på armer

Acne og acne-arr

Strekkmerker

Behandlingen kan i tilegg fjerne pigmentflekker og vorter på under 10 minutter

Behandlingen har en rekke fordeler:

Ikke innovasiv, man vil ikke blø under behandlingen

Ikke-kirurgisk

100% trygg

Gir umiddelbare resultater

Resultatet varer 2-3 år

Pris fra :

3500,-
8900,-